10 ГОДИНИ КОМОРА НА ОВЛАСТЕНИ АРХИТЕКТИ И ОВЛАСТЕНИ ИНЖЕНЕРИ

10 ГОДИНИ КОМОРА НА ОВЛАСТЕНИ АРХИТЕКТИ И ОВЛАСТЕНИ ИНЖЕНЕРИ

Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија, на 18 декември 2017 одбележа 10 години од своето постоење.…

Повеќе...
Европскиот совет на инженерски комори (ECEC) го одржа своето 14-то Генерално Собрание во Скопје

Европскиот совет на инженерски комори (ECEC) го одржа своето 14-то Генерално Собрание во Скопје

Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија беше домаќин и организатор на 14 Генерално Собрание на Европската…

Повеќе...
Признавањето на инженерските професионални квалификации во Европската Унија

Признавањето на инженерските професионални квалификации во Европската Унија

Во склоп на македонската недела на инженерството на 18 октомври 2017,  Комората заедно со LATTANZIO Advisory го организираа настанот „Признавањето…

Повеќе...
Одржана работилница за реформа на групата закони кои го уредуваат планирањето, развојот и контролата на изградбата на просторот

Одржана работилница за реформа на групата закони кои го уредуваат планирањето, развојот и контролата на изградбата на просторот

На 19.09.2017 година во просториите на Комората на овластени архитекти и овластени инженери се одржа „Работилница за реформа на групата закони…

Повеќе...

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
26
28
29
30
31

Image result for calendar icon

Предложен термин план за активности на Комората по предложениот ТАРИФНИК од одделението на архитекти

Image result for pdf iconПревземи [PDF]

СЛЕДНИ НАСТАНИ

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

24
Мар
Технолошко-металуршки факултет, Скопје
Датум: 24 Март 2018, 10:45

27
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 27 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

07
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 07 Март 2018, 11:00

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

Број на посетители

Денес584
Овој месец10158
Вкупно од 1.9.2017133465

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации

Cert Logo DAS UKAS 9001 web