Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Message

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View Privacy Policy

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Советување во врска со новиот Закон за урбанистичко планирање и системот е-урбанизам

Category
Домашни
Date
26 Mar 2020
Venue
Сала за конференции на Комора ОАИ
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Советување за новиот Закон за урбанистичко планирање, со претставници од Министерството за транспорт и врски.

Агенда

11.00-12.30 - Новиот Закон за урбанистичко планирање – осврт кон измените во Законот и влијанието на измените на фелата

12.30-13.00 – Воочени проблеми во системот е-урбанизам, со предлози за нивно надминување

Модератор на настанот, д-р Жаклина Ангеловска, раководител на одделението на архитекти урбанисти

Гости на советувањето ќе бидат претставници од Министерството за транспорт и врски и од софтверската фирма која го изработи електронскиот систем е-урбанизам.

 
 

PAST EVENTS

29
Apr
Сала за конференции на Комора ОАИ
Date: 29 April 2020

24
Mar
Сала за конференции во Комора ОАИ
Date: 24 March 2020, 11:30