Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Message

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View Privacy Policy

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Советување во врска со новиот Закон за урбанистичко планирање и системот е-урбанизам

Category
Домашни
Date
26 Mar 2020
Venue
Сала за конференции на Комора ОАИ
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Советување за новиот Закон за урбанистичко планирање, со претставници од Министерството за транспорт и врски.

Агенда

11.00-12.30 - Новиот Закон за урбанистичко планирање – осврт кон измените во Законот и влијанието на измените на фелата

12.30-13.00 – Воочени проблеми во системот е-урбанизам, со предлози за нивно надминување

Модератор на настанот, д-р Жаклина Ангеловска, раководител на одделението на архитекти урбанисти

Гости на советувањето ќе бидат претставници од Министерството за транспорт и врски и од софтверската фирма која го изработи електронскиот систем е-урбанизам.

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

Visitors

Today874
This month21114
Total1040579

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации