Свечено одбележување 13 години од постоење на Комората на овластени архитекти и овластени инженери

Печати

pokana 2020

Комората на овластени архитекти и овластени инженери оваа година одбележа 13 години од своето постоење.

Свеченото одбележување се одржа на 18 декември (петок) 2020 година во 13 часот, електронски преку ZOOM платформата. Воедно на свеченоста беше потпишан Меморандум за соработка со Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје (повеќе информации за свеченоста)

Во продолжение можете да погледнете фотографии од доделувањето на наградите, плакетите и благодарницата.

DSC_0007.jpg DSC_0008.jpg DSC_0014.jpg

DSC_0016.jpg DSC_0018.jpg DSC_0023.jpg

DSC_0028.jpg DSC_0032.jpg DSC_0036.jpg

DSC_0038.jpg DSC_0042.jpg DSC_0049.jpg

DSC_0051.jpg DSC_0057.jpg DSC_0069.jpg

DSC_0071.jpg DSC_0083.jpg DSC_0088.jpg

DSC_0094.jpg DSC_0099.jpg viber_image_2020-12-23_13-21-11.jpg

Напомена: Доделувањето се одржа во просториите на Комората во посебни термини за сите добитници со доследно почитување на мерките за заштита од ширење на Корона вирусот.