Cert Logo DAS 9001 web

 

UPCOMING EVENTS

29
Apr
Сала за конференции на Комора ОАИ
Date: 29 April 2020

PAST EVENTS

24
Mar
Сала за конференции во Комора ОАИ
Date: 24 March 2020, 11:30

19
Mar
Сала за конференции на Комора ОАИ
Date: 19 March 2020

Visitors

Today19
This month13350
Total411417

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации