Одделение на урбанисти и планери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Професионално одделение: 00 – ПЛАНЕРИ УРБАНИСТИ

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Жаклина Ангеловска - раководителСкопје
1Влатко КоробарСкопје
2Неџади ЗулбеариТетовоОпштина Тетово
3Илија БеличоскиПрилеп
4Дурим ФетахуДебарОпштина Дебар
5Марина СтојчеваКуманово
6Марија ЕдровскаСтрумица