12 годишнина на Комората на овластени архитекти и овластени инженери

12 годишнина на Комората на овластени архитекти и овластени инженери

На 17 декември 2019 година, во Конгресната сала 2 во Хотел Александар Палас, Комората на овластени архитекти и овластени инженери,…

Повеќе...
Состанок на ИИРС во Скопје

Состанок на ИИРС во Скопје

На 30 декември 2019 година, во Скопје се одржа состанок на Инженерската иницијатива за регионална соработка (ИИРС). На состанокот беа…

Повеќе...
Доделување на признание Инженерски прстен 2019 година

Доделување на признание Инженерски прстен 2019 година

На 28 јуни 2019 година, на платото на Музејот за современа уметност во Скопје се одржа свечена церемонија за доделување…

Повеќе...
Преседателот на Комората д-р Миле Димитровски, избран за потпретседател на ECEC  (ноември 2018 до ноември 2021)

Преседателот на Комората д-р Миле Димитровски, избран за потпретседател на ECEC (ноември 2018 до ноември 2021)

На 17 Ноември во Загреб, Република Хрватска се одржа 16 Генерално собрание на Европскиот Совет на Инженерски комори (ЕCEC –…

Повеќе...

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
20
21
22
23
25
27
28
29
30
31

СЛЕДНИ НАСТАНИ - CDP (КПД) Континуирана професионална доедукација

29
Апр
Сала за конференции на Комора ОАИ
Датум: 29 Април 2020

05
Мај
Сала за конференции на Комора ОАИ
Датум: 05 Мај 2020

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

24
Мар
Сала за конференции во Комора ОАИ
Датум: 24 Март 2020, 11:30

19
Мар
Сала за конференции на Комора ОАИ
Датум: 19 Март 2020

Број на посетители

Денес27
Овој месец13358
Вкупно од 1.9.2017411425

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации

Cert Logo DAS UKAS 9001 web