Континуирана професионална едукација

НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ

Едукација
 Завршено пријавување
 
16
Датум: 15 Дек 2017 12:00 - 15:00

Локација: Комора на ОАИ - Сала за конференции

 

НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ

  1. Prof .d-r Ahmet Saglamer (TUR) , (покането предавање)
    “GEOTECHNICAL ENGINEERING AND HYDRUALIC STRUCTURES”
  1. Доц.д-р Јован Папиќ, м-р Сеад Абази, м-р Бојан Сусинов
    Теренско И НУМЕРИЧКО испитување ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ конструкции ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ
  1. Дискусија по темата
  2. Кафе-пауза
  3. Усвојување на завршниот извештај за работа на Друштвото за геотехника

 

Слободни места
34
Број на места
50
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Ивица СтеваноскиИвица Стеваноски (1)
Angelka MihajlovskaAngelka Mihajlovska (1)
Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
Даниела ИлиескаДаниела Илиеска (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Бојан БогдановиќБојан Богдановиќ (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Боре ЕркечовБоре Еркечов (1)
Марјан АрсовскиМарјан Арсовски (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Сања БорнароваСања Борнарова (1)
BASHKIM OSMANIBASHKIM OSMANI (1)
Ангелина СимоновскаАнгелина Симоновска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)

СЛЕДНИ НАСТАНИ

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес59
Овој месец12733
Вкупно од 1.9.2017120760