Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Сите настани


20
Сеп
2018
Четврток, 20 Септември 2018 10:45
Сала за конференции во Комората
1. Современ пристап на проектирањето и изградбата Зголемување на комфорот на корисниците Елиминација на [...]
17
Сеп
2018
Понеделник, 17 Септември 2018 11:00
Сала за конференции во Комората
Работилница: Изработка на елаборати за поставување урбана опрема – недоследности и предизвици
05
Сеп
2018
Среда, 05 Септември 2018 10:45 - 16:00
Хотел Александар Палас, Конгресна сала 3 - Скопје, Македонија
Книгата насловена Градови за луѓе, од Проф. Јан Гел од Данска се смета за една од најмаркантните светски дела од [...]
21
Јун
2018
Четврток, 21 Јуни 2018 13:00
Технички факулутет Битола
Напомена: Отворена регистрација за 40 лица од градовите Битола, Прилеп, Демир Хисар, Крушево, Охрид, Ресен (оделенија: архитектура, машинство)