Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

БИМ во архитектурата

Домашни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Четврток, 16 Мај 2019 11:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Членовите на Комората ќе имаат можност да се запознаат со новините, можностите и успешните примери од проектирање преку БИМ процес/технологија.

На семинарот ќе бидат покриени следните теми:

  • Начин на работа на БИМ процес/технологија, за фаза архитектура
  • Преглед на технолошките промени во архитектурата, со посебен осврт на софтверските решенија
  • Предизвици и бенефиции од имплементацијата на БИМ.

 

Предавачи:

  • Џанмарко Чурчич Балдини (Загреб)
  • Дамир Љутич (Загреб)

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Љупче ЕвтимовЉупче Евтимов (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Теодора МихајловскаТеодора Михајловска (1)
Жарко СпирковскиЖарко Спирковски (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Марија Капевска ЗафировскаМарија Капевска Зафировска (1)
ЗЛАТКО ЛАЗАРОВСКИЗЛАТКО ЛАЗАРОВСКИ (1)
Валентина ЧедиќВалентина Чедиќ (1)
 Гоце Глигоров Гоце Глигоров (1)
Емилија БелопетаЕмилија Белопета (1)
Нада ПродановаНада Проданова (1)
Ивана РалевиќИвана Ралевиќ (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Анче ТрифуновАнче Трифунов (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Сашко МанасиевСашко Манасиев (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Венди АџиеваВенди Аџиева (1)
Жаклина  АнгеловскаЖаклина Ангеловска (1)
Емил ПејоскиЕмил Пејоски (1)
Ванѓел ДуновскиВанѓел Дуновски (1)
Розита НиколовскаРозита Николовска (1)
Снежана Јаковлевска ДелиулановаСнежана Јаковлевска Делиуланова (1)
Иван НиколовскиИван Николовски (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Дејан НиновскиДејан Ниновски (1)
Драгана ЈовановскаДрагана Јовановска (1)
Ивица КрстевскиИвица Крстевски (1)
Трајче СтојановТрајче Стојанов (1)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Викторија Будимовска СкаричеваВикторија Будимовска Скаричева (1)
Цветанка KотевскаЦветанка Kотевска (1)
Никола СпиркоскиНикола Спиркоски (1)
Иван ПетровскиИван Петровски (1)
Катерина СпиркоскаКатерина Спиркоска (1)
Лидија АнтевскаЛидија Антевска (1)
Димитар СтојановскиДимитар Стојановски (1)
ЕДРОВСКА АЛЕКСАНДРАЕДРОВСКА АЛЕКСАНДРА (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Мери БајлозоваМери Бајлозова (1)
Биљана СтамболискаБиљана Стамболиска (1)
ЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕРЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕР (1)
Кирил ЦековКирил Цеков (1)
Сања Савинова ЦековСања Савинова Цеков (1)
Соња НаковскаСоња Наковска (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Татјана ТришиќТатјана Тришиќ (1)
Симона НешовскаСимона Нешовска (1)
Ана ПоповскаАна Поповска (1)
Васо КорнетиВасо Корнети (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Симона Серафимовска ЃурескаСимона Серафимовска Ѓуреска (1)
маја хаџи јордановамаја хаџи јорданова (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Инес Петрова БошкоскаИнес Петрова Бошкоска (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Моника ЈаневаМоника Јанева (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Барбара ИракоскаБарбара Иракоска (1)
Ивана СтоилковскаИвана Стоилковска (1)
Соња МилачиќСоња Милачиќ (1)
Кристијан ЈордановКристијан Јорданов (1)
Македонка АндеваМакедонка Андева (1)
ДИМИТАР ЃУРОВСКИДИМИТАР ЃУРОВСКИ (1)
Александар ТодороскиАлександар Тодороски (1)
Добре НиколовскиДобре Николовски (1)
Никола ТранталовскиНикола Транталовски (1)
Елена ЗлатескаЕлена Златеска (1)
Диана Шкартова-ГеоргиевскаДиана Шкартова-Георгиевска (1)
Ристо МалковРисто Малков (1)
Ленче СтојановскаЛенче Стојановска (1)
Оливера БошковскаОливера Бошковска (1)
САШО САРАКИНОВСАШО САРАКИНОВ (1)
Ана ДамевскаАна Дамевска (1)
Јана ПожаренковаЈана Пожаренкова (1)
Сања Анастасова Савевска Сања Анастасова Савевска (1)