Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Колапсот на мостот Polcevera Morandi во Џенова во 2018 година

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Вторник, 21 Мај 2019 11:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Колапсот на мостот Полкувера Моранди / Polcevera Morandi во Џенова, на 14-ти август 2018 година, го oстави светот на инженерството зачуден. Причината, дури и сега, не е целосно разјаснета.

Проф. Ензо Сивиеро / Enzo Siviero ќе се осврне на дизајнот на мостот долг 1200 метри, и ќе ги образложи опциите за негова реконструкција, наспроти неговото целосно рушење.

Јазик: Англиски

Предавач: Проф. Ензо Сивиеро, Италија

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Ивана НиколовскаИвана Николовска (1)
Ацо ЧаловскиАцо Чаловски (1)
Горан АнастасиескиГоран Анастасиески (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Елена Цветановска БишковскаЕлена Цветановска Бишковска (1)
ЗОРАН  ГЕОРГИЕВСКИЗОРАН ГЕОРГИЕВСКИ (1)
Кирил ПерунковскиКирил Перунковски (1)
Трајче ЗафировТрајче Зафиров (1)
Методија ТомескиМетодија Томески (1)
Ангела ПопоскаАнгела Попоска (1)
Петар СтошиќПетар Стошиќ (1)
Драган МилевскиДраган Милевски (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
Тихомир НиколовскиТихомир Николовски (1)
Александар НочевАлександар Ночев (1)
Јулијана БојаџиеваЈулијана Бојаџиева (1)
Кирил СтојановскиКирил Стојановски (1)
ВАСКО ПЕТРОВСКИВАСКО ПЕТРОВСКИ (1)
Тереза ПаскаловаТереза Паскалова (1)
BorisBoris (1)
Дарко ИлиевскиДарко Илиевски (1)
Сузана АрангеловскаСузана Арангеловска (1)
Тамара ТоневскаТамара Тоневска (1)
Емил БундевскиЕмил Бундевски (1)
Бојан ЗафировскиБојан Зафировски (1)
Александар СилјановскиАлександар Силјановски (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Ѓорѓи СоколовскиЃорѓи Соколовски (1)
Владо СавескиВладо Савески (1)
Лида ТрајковскаЛида Трајковска (1)
Ненад ГајиќНенад Гајиќ (1)
Сергеј ЧуриловСергеј Чурилов (1)
Кемал ЕдипКемал Едип (1)
Слободанка ГрковаСлободанка Гркова (1)
Оливер КолевскиОливер Колевски (1)
Елизабета СоколовскаЕлизабета Соколовска (1)
Верка ПаланковаВерка Паланкова (1)
Дејан Спиров Дејан Спиров (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
сузана давидовскасузана давидовска (1)
Сашо ТерзиоскиСашо Терзиоски (1)
Гоце ПранговскиГоце Пранговски (1)
Feradin AziziFeradin Azizi (1)
Bashkim AliliBashkim Alili (1)
Филип РистескиФилип Ристески (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Климент РистевскиКлимент Ристевски (1)
Славица КолевскаСлавица Колевска (1)
Љубомир ТанчевЉубомир Танчев (1)
Пепита СтојковскаПепита Стојковска (1)
Филип КалчоскиФилип Калчоски (1)
Gazmend FejzaGazmend Fejza (1)
Магдалена ПетковаМагдалена Петкова (1)
Катерина Доневска Катерина Доневска (1)
Наталија СтојановскаНаталија Стојановска (1)
Александар ЖуровскиАлександар Журовски (1)
Стефан ОраческиСтефан Орачески (1)
Шпресим ИбраимиШпресим Ибраими (1)
Стефан МицевскиСтефан Мицевски (1)
Андреа ТаневскиАндреа Таневски (1)
МАРЈАН ИВАНОВМАРЈАН ИВАНОВ (1)
Емил НиколовЕмил Николов (1)
Марко МарцикиќМарко Марцикиќ (1)
Живко КитановскиЖивко Китановски (1)
Драган СтамевДраган Стамев (1)
Маја Иванова МангаровскаМаја Иванова Мангаровска (1)
Мирче ЃошевскиМирче Ѓошевски (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Александар СпировскиАлександар Спировски (1)
Виолета ЃорѓиевскаВиолета Ѓорѓиевска (1)
Сања БорнароваСања Борнарова (1)
Ванчо СтојчевскиВанчо Стојчевски (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Зоран СтефановскиЗоран Стефановски (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)