Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

СВЕТСКИ ИНЖЕНЕРСКИ ДЕН 2020

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
24
Датум: Среда, 04 Март 2020 11:00

Локација: Сала за конференции на Комора ОАИ

4 Март е прогласен за Светки инженерски ден. Централната прослава се одржува во УНЕСКО во Париз - Франција.

Нашата инженерска организација ќе го одбележи овој ден со пригодна програма:

 

11:00 Воведно излагање - Претседател на Комората Проф д-р Миле Димитровски
11:15 Евро Кодови – состојба во Македонија - Проф д-р Петар Цветановски
11:30 Урбанистички и архитектонски предизвици на интегрирање на нови структури во постоечкото изградено заштитено ткиво - Анастасија Трајковска, диа
11:45 Светлечки фонтани - Владко Тодоровски, деи
12:00 Скопје болува од неизлечива хронична болест - недостаток на квалитетен воздух за дишење. Има ли решение? - Проф д-р Миле Димитровски, дипл.маш инж.
12:15 Затворање на настанот
12:30 Коктел

 

Слободни места
56
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
НАДА БРАЈКОВСКАНАДА БРАЈКОВСКА (1)
Жаклина АнгеловскаЖаклина Ангеловска (1)
Ивица СтоиловскиИвица Стоиловски (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Катарина МанчеваКатарина Манчева (1)
Димитар ЧичовДимитар Чичов (1)
Драгица Устапетрова-АтанасоваДрагица Устапетрова-Атанасова (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Емил БундевскиЕмил Бундевски (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
проф. Јосиф Јосифовскипроф. Јосиф Јосифовски (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Лара ЦветковскаЛара Цветковска (1)
Антон ФајдигаАнтон Фајдига (1)
Мимоза ФајдигаМимоза Фајдига (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Јовановска СнежанаЈовановска Снежана (1)
Дејан ЗлатескиДејан Златески (1)
Дејан ЦветановскиДејан Цветановски (1)
Мила ПетровскаМила Петровска (1)
Александар ПетровскиАлександар Петровски (1)