Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Покана на обука за ЕУ фондови и менаџмент во инженерство

Домашни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Вторник, 05 Декември 2017 13:00 - 15:00

Локација: Комора на ОАИ - Сала за конференции

Комората, во согласност со потпишаниот моморандум за соработка со институтот ИЕГЕ, организира обука за инженери кои имаат амбиција за раководни и менаџерски одговорности.

Обуката се состои од два дела, и тоа

  1. Менаџирање со Европски фондови
  2. Менаџмент во инженерството

Повеќе информации околу тоа што ќе опфатат обуките можете да погледенете во ОПИС НА ОБУКИ.pdf

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Гоце ЈовановскиГоце Јовановски (1)
Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Делов ТониДелов Тони (1)
Марина МичиќМарина Мичиќ (1)
Милорад БелкоќескиМилорад Белкоќески (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Aлександар НенчевAлександар Ненчев (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Филип ГрујевскиФилип Грујевски (1)
Игно ДИМЕСКИИгно ДИМЕСКИ (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Гоце ИгњатовГоце Игњатов (1)
Изет ГубериниќИзет Губериниќ (1)
Игор ПетковИгор Петков (1)
Павле  ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Петар ШимиќПетар Шимиќ (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Дончо МанасијевДончо Манасијев (1)
Бесник ОсекуБесник Осеку (1)
Борис АлександровБорис Александров (1)
Марија Мучева ГеоргиеваМарија Мучева Георгиева (1)
Елена Маркова ВелиноваЕлена Маркова Велинова (1)
Сашо ПетровСашо Петров (1)
Мирјана ЃурчиновскаМирјана Ѓурчиновска (1)
Ленче СтојановскаЛенче Стојановска (1)
Игор ЃорѓиевИгор Ѓорѓиев (1)
Зоран ЈанчевскиЗоран Јанчевски (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
зоран Ангеловскизоран Ангеловски (1)
Магдалена КукоскаМагдалена Кукоска (1)
Александар АндоновиќАлександар Андоновиќ (1)
Катица Белческа АризанкоскаКатица Белческа Аризанкоска (1)
Силвана ВановскаСилвана Вановска (1)
Даме ДимитровскиДаме Димитровски (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Панда ПопорданоскаПанда Попорданоска (1)
Ивица СтеваноскиИвица Стеваноски (1)
Соња ТрендафиловаСоња Трендафилова (1)
Емилија СпировскаЕмилија Спировска (1)
Галабинка ХристовскаГалабинка Христовска (1)
Никола ТранталовскиНикола Транталовски (1)
Драган ИваноскиДраган Иваноски (1)
ЛИЛЈАНА ИВАНОВСКАЛИЛЈАНА ИВАНОВСКА (1)
Наташа ЗафировскаНаташа Зафировска (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Даниел МилошевскиДаниел Милошевски (1)
Стевка ОвезоскаСтевка Овезоска (1)
Сузана КостовскаСузана Костовска (1)
Љупчо МијајлевскиЉупчо Мијајлевски (1)
Александар СимјаноскиАлександар Симјаноски (1)
Gjorgji SokolovskiGjorgji Sokolovski (1)
маја хаџи јордановамаја хаџи јорданова (1)
Адријана Милевска МаркоскаАдријана Милевска Маркоска (1)
Елена ЗлатескаЕлена Златеска (1)
Бобан НиколоскиБобан Николоски (1)
Душко ПециоскиДушко Пециоски (1)
Кирил АнастасовКирил Анастасов (1)
Верка ПаланковаВерка Паланкова (1)
Емил БундевскиЕмил Бундевски (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
Мануела ТрајковскаМануела Трајковска (1)
Трајче БабановскиТрајче Бабановски (1)
Елизабета Колиќ СоколовскаЕлизабета Колиќ Соколовска (1)
Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Љупче ЕвтомовЉупче Евтомов (1)
Борче ПашоскиБорче Пашоски (1)
Александар АндријескиАлександар Андријески (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Zoran RistovZoran Ristov (1)
Маријан ГацевскиМаријан Гацевски (1)
Ѓорге ДимовЃорге Димов (1)
Александар АнѓушевАлександар Анѓушев (1)
Марија ЈакимоскаМарија Јакимоска (1)
КАТАРИНА МАНЧЕВАКАТАРИНА МАНЧЕВА (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Александар АпостолоскиАлександар Апостолоски (1)
Стефан ОраческиСтефан Орачески (1)