Настани и конференции

НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ

Едукација
 Завршено пријавување
 
16
Датум: Петок, 15 Декември 2017 12:00 - 15:00

Локација: Комора на ОАИ - Сала за конференции

 

НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ

  1. Prof .d-r Ahmet Saglamer (TUR) , (покането предавање)
    “GEOTECHNICAL ENGINEERING AND HYDRUALIC STRUCTURES”
  1. Доц.д-р Јован Папиќ, м-р Сеад Абази, м-р Бојан Сусинов
    Теренско И НУМЕРИЧКО испитување ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ конструкции ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ
  1. Дискусија по темата
  2. Кафе-пауза
  3. Усвојување на завршниот извештај за работа на Друштвото за геотехника

 

Слободни места
34
Број на места
50
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Ивица СтеваноскиИвица Стеваноски (1)
Angelka MihajlovskaAngelka Mihajlovska (1)
Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
Даниела ИлиескаДаниела Илиеска (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Бојан БогдановиќБојан Богдановиќ (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Боре ЕркечовБоре Еркечов (1)
Марјан АрсовскиМарјан Арсовски (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Сања БорнароваСања Борнарова (1)
BASHKIM OSMANIBASHKIM OSMANI (1)
Ангелина СимоновскаАнгелина Симоновска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)

СЛЕДНИ НАСТАНИ

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

15
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 15 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес297
Овој месец9766
Вкупно од 1.9.2017101318