Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Работилница: Изработка на елаборати за поставување урбана опрема – недоследности и предизвици

Домашни
 Завршено пријавување
 
69
Датум: Понеделник, 17 Септември 2018 11:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Согласно Законот за градот Скопје, Град Скопје има надлежност за утврдување на стандарди и давање согласност за поставување на времени објекти и урбана опрема на подрачјето на градот Скопје.

Во тековното работење, при контрола на елаборатите поднесени до Град Скопје, одговорните лица од градот констатирале одредени отстапувања и недоследности при изработка на елаборатите. Недоследното претставување на постоечката состојба при изработка на елаборатите, предизвикува потенцијална опасност за граѓаните при движење на тротоарите и во пешачките зони во Град Скопје.

Во насока на надминување на оваа неоптимална состојба, Комората во соработка со градот Скопје и РСБСП-Републички совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, организира работилница на која ќе се дискутираат актуелните проблеми и ќе се достават предлози за нивно решавање.

Презентации ќе одржат:

  • Град Скопје и
  • РСБСП (Републички совет за безбедност во сообраќајот на патиштата)

 

Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Трајче СтојановТрајче Стојанов (1)
Мери БајлозоваМери Бајлозова (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Лилјана КовачеваЛилјана Ковачева (2)
Katerina VidimceKaterina Vidimce (1)
Биљана Стамболиска СтефковскаБиљана Стамболиска Стефковска (1)
Јана БрсакоскаЈана Брсакоска (1)
Тонка АндоноваТонка Андонова (1)
Даница СпасевскаДаница Спасевска (1)
Марија ЈакимоскаМарија Јакимоска (1)
Александра МладеновиќАлександра Младеновиќ (1)
Виолета ТодороваВиолета Тодорова (1)
Катерина Велков Катерина Велков (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Снежана ДомазетовскаСнежана Домазетовска (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (2)
Ана ИвановскаАна Ивановска (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (3)
Веселинка ГечеваВеселинка Гечева (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Анета ВелковскаАнета Велковска (1)
Розита НиколовскаРозита Николовска (1)
Благој ДаскаловБлагој Даскалов (1)
Елена ЗлатескаЕлена Златеска (1)
Антон ФајдигаАнтон Фајдига (1)
Соња КасапоскаСоња Касапоска (1)
Даме ДимитровскиДаме Димитровски (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Роберт СтарделовРоберт Старделов (1)
маја хаџи јордановамаја хаџи јорданова (2)
Ивица СтоиловскиИвица Стоиловски (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Катерина НиколовскаКатерина Николовска (1)
Кирил ЦековКирил Цеков (2)
Ристо МалковРисто Малков (2)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Викторија Будимовска Скаричева Викторија Будимовска Скаричева (1)
Цветанка КотевскаЦветанка Котевска (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Симона АлександровскаСимона Александровска (1)
Николовска ВасилкаНиколовска Василка (1)
Елена МомировскаЕлена Момировска (1)
Соња МилачиќСоња Милачиќ (2)
Аган ОмерагиќАган Омерагиќ (1)
Билјана КубуровскаБилјана Кубуровска (2)
Миле НаумоскиМиле Наумоски (1)
Драган РистоскиДраган Ристоски (1)
Викторија АлаческаВикторија Алаческа (1)
Ирина ТемелковскаИрина Темелковска (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Нона ЃорѓиоскаНона Ѓорѓиоска (1)
Дарко СпасеновскиДарко Спасеновски (1)
Андон ПетровскиАндон Петровски (1)
Ивица МомиќИвица Момиќ (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Весна Цветановска ИвиќВесна Цветановска Ивиќ (1)
Галабинка ХристовскаГалабинка Христовска (1)