Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Научна конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?“

Домашни
Датум: Четврток, 01 Ноември 2018 08:45 - Петок, 02 Ноември 2018 17:00

Локација: Македонска академија на науките и уметностите

На 1 и 2 ноември 2018 година, во Македонската академија на науките и уметностите ќе се одржи научна конференција на тема „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?“.

Програмата на конференцијата можете да ја преземете подолу во делот за Информации.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.