Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Скопје наспроти предизвиците на животната средина

Домашни
Датум: Вторник, 27 Ноември 2018 10:00

Локација: ЕУ инфо центар

Во ЕУ инфо центарот во Скопје на 27 ноември, со почеток од 10 часот, ќе се одржи семинарот „Скопје наспроти предизвиците на животната средина“. На настанот ќе учествуваат домашни и француски експерти, меѓу кои и Мишел Лари – Шарлис, директорка на Бордо Метропола 2050 и Софи Муктар, од асоцијацијата Airparif за чистотата на воздухот во регионот Ил – де – Франс. Истиот ден, во Кинотека на Македонија, со почеток од 18 часот, ќе се одржи проекција на документарниот филм „Последните денови во Шибати“. 

Агендата на настанот можете да ја преземете подолу.

 

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Веб