Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Напредни иновативни супер-изолациски материјали за енергетска ефикасност на згради

Домашни
 Завршено пријавување
 
70
Датум: Вторник, 19 Февруари 2019 12:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Темата на предавање на проф. д-р Роман Кунич во КОАОИ ќе биде: Напредни иновативни супер-изолациски материјали за енергетска ефикасност на згради. Барањата во законската регулатива се рефлектираат врз сè поголеми и поголеми дебелини на топлинско-изолациски слоеви во надворешната обвивка на зградите. Напредните иновативни супер-изолациски материјали се одговор на барањата за големи дебелини на слоевите во надворешната обвивка. Европската директива го воведува изразот „близу до нула енергетски згради“.

Проф. д-р Роман Кунич е вонреден професор, виш научен соработник, истражувач и раководител на Катедрата за згради и градежни елементи (КЗГЕ). Дипломирал на Факултет за градежништво и геодезија во Љубљана во 1986 на тема „Акустика на зградите, просторот и акустична изолација". Во 1990 завршил магистерска теза под наслов „Компјутерски програм за анализа на осончување на згради и природно осветлување на простории“.

Подолу можете да преземете PDF документ со повеќе информации за предавањето

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
70
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Дејан НиновскиДејан Ниновски (1)
Ирена ТрајановскаИрена Трајановска (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Илија АцескиИлија Ацески (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Маријана ЦветковскаМаријана Цветковска (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Бојан СтојчевБојан Стојчев (1)
Никола СпиркоскиНикола Спиркоски (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
Венди АџиеваВенди Аџиева (1)
Ирена СтајиќИрена Стајиќ (1)
Катерина СпиркоскаКатерина Спиркоска (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
ИВАН ПЕТРОВСКИИВАН ПЕТРОВСКИ (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Валентина ЧедиќВалентина Чедиќ (1)
Жанина СтаменковаЖанина Стаменкова (1)
Мимоза Шумковска ВелјановскаМимоза Шумковска Велјановска (1)
Миле ГерасимовМиле Герасимов (1)
Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
Симона НиновскаСимона Ниновска (1)
Теодора МихајловскаТеодора Михајловска (1)
Трајче ЗафировТрајче Зафиров (1)
Розита НиколовскаРозита Николовска (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Вања Дончева Рајатоска Вања Дончева Рајатоска (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
нина стрезосканина стрезоска (1)
Лидија АнтевскаЛидија Антевска (1)
Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Сања Анастасова Савевска Сања Анастасова Савевска (1)
Петар МаневПетар Манев (1)
Газменд ФејзаГазменд Фејза (1)
Кемал ЕдипКемал Едип (1)
Снежана ЈовановскаСнежана Јовановска (1)
драги попоскидраги попоски (1)
Александар ЖуровскиАлександар Журовски (1)
Марија ЈакимоскаМарија Јакимоска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
Билјана КубуровскаБилјана Кубуровска (1)
Ристеска МаријаРистеска Марија (1)
Благица МанасиеваБлагица Манасиева (1)
Влатко АнѓеловВлатко Анѓелов (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Магда ЈовчевскаМагда Јовчевска (1)
suncica antarorovasuncica antarorova (1)
Мери БајлозоваМери Бајлозова (1)
Филип КалчоскиФилип Калчоски (1)
сашко манасиевсашко манасиев (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Анче ТрифуновАнче Трифунов (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Кристина Петрушева РусескаКристина Петрушева Русеска (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Снежана ГаловскаСнежана Галовска (1)
Горан ЧапрагоскиГоран Чапрагоски (1)
Васил ЛикарскиВасил Ликарски (1)
Наталија СтојановскаНаталија Стојановска (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Борис СтерјовБорис Стерјов (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Никола КузмановскиНикола Кузмановски (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Зоран СтефановскиЗоран Стефановски (1)