×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората

24.12.2020 - LXIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.12.2020 - LXII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

01.12.2020 - LXI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

26.11.2020 - LX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

12.11.2020 - LIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

15.10.2020 - LVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

22.09.2020 - LVII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

27.08.2020 - LVI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

21.07.2020 - LV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

23.06.2020 - LIV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

27.05.2020 - LIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

19.05.2020 - LII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

16.04.2020 - LI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

08.04.2020 - L Состанок на Управниот одбор на Комората

 

31.03.2020 - XLVIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.03.2020 - XLVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.02.2020 - XLVII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

28.01.2020 - XLVI Состанок на Управниот одбор на Комората