Комисијата за решавање на жалби од втор степен

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

 

 

Собранието на Комората на својата седница одржана на 25.02.2017 год. ги избра следните членови на Комисијата за решавање на жалби од втор степен на Комората:

  1. Емил Бундевски, претседател
  2. Љупчо Георгиевски, заменик претседател

  3. Сељејдин Бехадини, член

  4. Алекса Томовски, член

  5. Јакуп Фетаи, заменик член

  6. Ванчо Ангелов, заменик член

 

РЕШЕНИЈА ОД КОМИСИЈАТА ЗА РЕШАВАЊЕ НА ЖАЛБИ ОД ВТОР СТЕПЕН 

#ГодинаИме и презиме / КомпанијаРешениеСтатус
12017Ѓорги ЧулевВ1-2017одбиена жалба
22017ДДПТУ Алдинг Инженеринг СкопјеВ2-2017одбиена жалба
32019Виктор СтоичовскиВ1-2019одбиена жалба