Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It
Нојферт архитектонско проектирање

Нојферт архитектонско проектирање

Краток опис: Најновото 40-то издание на „Нојферт архитектонско проектирање“ претставува суштинска референца за проектирање и планирање на изградбата на кој било објект. Изданието е дополнето со ревидирани и ажурирани содржини и графика, јасно уредени функционални шеми и типологии кои нудат соодветно планирање, брз преглед и безбедно воведување во дизајнот.
Користењето на детални цртежи, кои се движат од ергономијата на човековата околина, преку одредени барања на различните градежни задачи, до типолошки аспекти од општа природа, ова претставува колекција на илустрирани стандарди и диемнзии. Оваа книга претставува ресурс за студентите и архитектите, но може и да послужи како водич за градители и планери.

Повеќе информации