×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората (2021-2025)

16.12.2022 - 27 состанок на Управниот одбор на Комората

 

06.12.2022 - 26 состанок на Управниот одбор на Комората

 

21.11.2022 - 25 состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.11.2022 - 24 состанок на Управниот одбор на Комората

 

14.11.2022 - 23 состанок на Управниот одбор на Комората

 

19.10.2022 - 22 состанок на Управниот одбор на Комората

 

05.09.2022 - 21 состанок на Управниот одбор на Комората

 

27.07.2022 - 20 состанок на Управниот одбор на Комората

 

19.06.2022 - 19 состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.05.2022 - 18 состанок на Управниот одбор на Комората

 

19.04.2022 - 17 состанок на Управниот одбор на Комората

 

11.04.2022 - 16 состанок на Управниот одбор на Комората

 

16.03.2022 - 15 состанок на Управниот одбор на Комората

 

21.02.2022 - 14 состанок на Управниот одбор на Комората

 

15.02.2022 - 13 состанок на Управниот одбор на Комората

 

09.02.2022 - 12 состанок на Управниот одбор на Комората

 

01.02.2022 - 11 состанок на Управниот одбор на Комората

 

12.01.2022 - 10 состанок на Управниот одбор на Комората