Надзорен одбор

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Членови и нивни заменици во Надзорниот одбор на Комората се:

  1. Кристинка Радевски - Претседател на надзорен одбор
  2. Ратко Станојковски - Заменик претседател
  3. Д-р Милорад Јовановски - член на надзорен одбор
  4. Зоран Мирчевски - член на надзорен одбор
  5. Дурим Фетаху - заменик член
  6. Катарина Манчева - заменик член