Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Професионално одделение: 02 - ГРАДЕЖНИШТВО

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2021 – 2025

Име и презимеРегион
Мери Цветковска - раководителСкопје
1Адмир АбединиТетово
2Александар ЈаневСтрумица
3Александар НаумоскиТетово
4Ана Тромбева ГаврилоскаСкопје
5Бобан КоцевскиКуманово
6Бојан БогдановиќСкопје
7Горан ЃошевскиБитола
8Горан ЕдровскиСтрумица
9Дејан МетикошСкопје
10Ѓорѓи ГошевСкопје
11Ива ЏагораСкопје
12Игор НикодиновБитола
13Илиос ВилосБитола
14Кристијан РуневскиБитола
15Крсте НеделковскиБитола
16Љупче КолевСтрумица
17Магда ЈовчевскаКуманово
18Марија ВитановаСкопје
19Марија Десподовска НовескаСтрумица
20Маријана ЛазаревскаСкопје
21Наташа НајдовскаБитола
22Неџат БајрамиТетово
23Раде ЛазаревскиСкопје
24Соња ЧерепналковскаСкопје
25