×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Професионално одделение: 03 - МАШИНСТВО

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2021 – 2025


 
Име и презимеРегион
Даме Димитровски - раководителСкопје
1Влатко ИвановСкопје
2Сашо ГеоргиевСкопје
3Димче ГаловскиСкопје
4Драган ЃорѓевиќСкопје
5Зоран МладеновскиКуманово и Тетово
6Катица Белческа-АризанкоскаБитола
7Љупчо ЧачовскиБитола
8Митко БубевскиСтрумица
9Соња Китанчева-ПетковскаСкопје