×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Ве известуваме дека е продолжен рокот за доставување на конкурсни трудови на Урбанистичко-архитектонскиот конкурс за урбанистичка обнова и санација на ПКИЦ ВТЗ во Крагуевац:

• Краен рок за доставување на конкурсните трудови е 10 мај 2022 година до 13:00 часот (GTM +1).
• Објавување на резултатите од конкурсот 25.05. 2022 година до 15:00 часот (GTM +1)


На иницијатива на потенцијалните учесници на Конкурсот за ПКИЦ „ВТЗ“ Крагуевац, се организира обиколка на локалитетот со стручно водство низ отворениот и рестриктивниот дел од натпреварувачкото покривање на просторниот културно-историски ансамбл на Воено-техничкиот институт. Турата ќе се организира во петок, 18.02.2022 година, во 12 часот.
Лица за контакт: Светлана Јаковљевиќ, секретар на Здружението на урбанисти на Србија, 063 / 8105-864, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и Борис Ковачевиќ, координатор на Работниот тим за преземање активности за рехабилитација PKIC VTZ, 066/017-776, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

 

upravna zgrada vtzОтворен, меѓународен, анкетен, едностепен, анонимен Урбанистичко-архитектонски конкурс за урбана обнова и санација на просторната културно-историска целина „Воено-технички институт во Крагуевац“

Преземи повеќе детали

Професионално одделение: 00 – ПЛАНЕРИ УРБАНИСТИ

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2021 – 2025

Име и презимеРегион
Михаел Димитровски - раководителБитола
1Дурим ФетахуТетово
2Душица Трпчевска АнѓелковиќСкопје
3Жаклина АнгеловскаСкопје