Стручна служба во Комората

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

 • М-р Димче Атанасовски

  М-р Димче Атанасовски

  Генерален секретар
  • Оливија Трајковска

   Оливија Трајковска

   Координатор за овластувања
  • Леонита Чалоска

   Леонита Чалоска

   Координатор за овластувања
  • Фљутура Хазари

   Фљутура Хазари

   Координатор за овластувања
  • Славица Спасовска

   Славица Спасовска

   Координатор за овластувања
  • Александар Манчевски

   Александар Манчевски

   ИТ, комуникација и администрација