×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Врз основа на член 37 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл.весник на Р.М. бр.13/06, 86/08 и 6/10) и член 22 и 23 од Статутот на Комората на овластени архитекти и овластени инженери, Претседателот на Комората донесе Решение за овластување на лице одговорно за сите прашања од областа на слободниот пристап до информации од јавен карактер со бр.03-52 од 24.01.2013 година, со кое Генералниот секретар на Комората, Димче Атанасовски, е назначен за одговорно лице за сите прашања од областа на слободниот пристап до информации од јавен карактер, вклучително и заштитено внатрешно пријавување, а кои се однесуваат на Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија.

Контакт информации:

Одговорно лице: Димче Атанасовски
Адреса: Бул. Партизански одреди бр.29, ТЦ Буњаковец, кат 2, локал 15
Телефон: +389 2 3222 356, +389 78 406 382
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.