Информатор за активности на Комората

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Свечено одбележување 13 години од постоење на Комората на овластени архитекти и овластени инженери

Pin It

pokana 2020

Комората на овластени архитекти и овластени инженери оваа година одбележа 13 години од своето постоење.

Свеченото одбележување се одржа на 18 декември (петок) 2020 година во 13 часот, електронски преку ZOOM платформата. Воедно на свеченоста беше потпишан Меморандум за соработка со Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје (повеќе информации за свеченоста)

Во продолжение можете да погледнете фотографии од доделувањето на наградите, плакетите и благодарницата.

Напомена: Доделувањето се одржа во просториите на Комората во посебни термини за сите добитници со доследно почитување на мерките за заштита од ширење на Корона вирусот.