Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Едукативна средба со архитекти од Словенија

Едукација
 Завршено пријавување
 
80
Датум: 23 Ное 2019 10:45 - 13:00

Локација: Сала за конференции на КОАИ

Во сабота, на 23 ноември 2019 година, во просториите на Комората на овластени архитекти и овластени инженери ќе се одржат две предавања од гости од Словенија. Предавањата ќе ги одржат архитект д-р Андреј Шмид, претседател на друштвото на архитекти од Марибор, Словенија, и Матеја Катрашник, архитект од Марибор, Словенија.

Теми на предавањата ќе бидат:

  1.  Mорфолошки сличности на градовите на поранешна Југославија и
  2.  Јавен простор како дневна соба на градот.

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Снежана Бутлевска ВасилевскаСнежана Бутлевска Василевска (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Елизабета ДојранлиеваЕлизабета Дојранлиева (1)
Мила ИскреновиќМила Искреновиќ (1)
Ана ЈовановскаАна Јовановска (1)
Марина Стојмановска СтојчевскаМарина Стојмановска Стојчевска (1)
Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
Јахо БрзакЈахо Брзак (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
ИлијаИлија (1)
Кирил ДимескиКирил Димески (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Јане СтојаноскиЈане Стојаноски (1)
АНТИЦА САШЕКАНТИЦА САШЕК (1)
Димитриј ГуржановДимитриј Гуржанов (1)
Билјана Главинчевска-ВранишкоскаБилјана Главинчевска-Вранишкоска (1)
Nenad KokovikjNenad Kokovikj (1)
 Natasa Chirkov Natasa Chirkov (1)
Шукран Ќазими Шукран Ќазими (1)
Јане ДаневскиЈане Даневски (1)
Лиљана НајдовскаЛиљана Најдовска (1)
Јана БрсакоскаЈана Брсакоска (1)
Филип КочевскиФилип Кочевски (1)
Мартина ДимескаМартина Димеска (1)
Билјана ФилиповскаБилјана Филиповска (1)
Благој ДаскаловБлагој Даскалов (1)
Кирил ЦековКирил Цеков (1)
Сања Савинова ЦековСања Савинова Цеков (1)
Тања ФранцТања Франц (1)
Лидија АнтевскаЛидија Антевска (1)
Осман СулејманиОсман Сулејмани (1)
Виолета ТодороваВиолета Тодорова (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Кристинка РадевскиКристинка Радевски (1)
Бранко ТемелковскиБранко Темелковски (1)
Мимоза Шумковска ВелјановскаМимоза Шумковска Велјановска (1)
Ана Лукиќ КоробарАна Лукиќ Коробар (1)
Марија ЕдровскаМарија Едровска (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
filipova Magdalenifilipova Magdaleni (1)
Лазар ДимовЛазар Димов (1)
Благоја ТагасовскиБлагоја Тагасовски (1)
Драги ПопоскиДраги Попоски (1)
Верче ПоповскаВерче Поповска (1)
Славица ДимовскаСлавица Димовска (1)
Бардхил КасамиБардхил Касами (1)
Здравко ЧалшевЗдравко Чалшев (1)
Борка СтрезовскаБорка Стрезовска (1)
Соња КасапоскаСоња Касапоска (1)
Соња НаковскаСоња Наковска (1)
Мимоза КлековскаМимоза Клековска (1)
Дејан СпировДејан Спиров (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Мери НиколоскаМери Николоска (1)
Љупчо РистовскиЉупчо Ристовски (1)
Тонка АндоноваТонка Андонова (1)
Здравко ЗдравевЗдравко Здравев (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Даница СпасевскаДаница Спасевска (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Билјана КубуровскаБилјана Кубуровска (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Натали Ташевска ГулевскаНатали Ташевска Гулевска (1)
Наташа Влчевска СавиќНаташа Влчевска Савиќ (1)
Димитар ПетровскиДимитар Петровски (1)
Тијана ЦоневскаТијана Цоневска (1)
Деспина НесторовскаДеспина Несторовска (1)
Васе МилановВасе Миланов (1)
Кристина БогескаКристина Богеска (1)
Лара ЦветковскаЛара Цветковска (1)
Aleksandra GjurovaAleksandra Gjurova (1)
Борјан ОвезовскиБорјан Овезовски (1)
Весна КондеваВесна Кондева (1)
Тамара РистоваТамара Ристова (1)
Ана РафаиловскаАна Рафаиловска (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Андреј КлинчаровАндреј Клинчаров (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)