Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Онлајн-конференција на тема „Обновливи извори на енергија и Енергетска ефикасност во згради во С. Македонија и Косово”

Едукација
Датум: 23 Ное 2021 10:00

Локација: On-Line

Македонско-Германското стопанско здружение организира онлајн-конференција на тема „Обновливи извори на енергија и Енергетска ефикасност во згради во С. Македонија и Косово” која ќе се одржи на 23 ноември 2021 година со почеток во 10:00 часот.

Оваа конференција е наменета за претставници на македонските компании, институции и консултанти, со цел запознавање на учесниците со германските решенија на полето на енергетската ефикасност во згради и обновливите извори на енергија. Дополнително за заинтересираните македонски компании ќе се организираат B2B-средби со германските фирми-учесници на конференцијата.

Ова виртуелно “патување” е организирано од страна на консултантската куќа „energiewaechter GmbH“ од Германија, во соработка со Делегацијата на германското стопанство во С. Македонија, а под покровителство на Сојузното Министерство за економија и енергетика на СР Германија.

Учеството на оваа конференција е бесплатно.

Повеќе информации за конференцијата и формулар за регистрација