Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Вебинар „Етика во инженерството“

Едукација
Датум: 19 Ное 2021 14:00 - 15:30

Локација: ZOOM

Комората на овластени архитекти и овластени инженери, член на Светската федерација на инженерски организации (WFEO), во име на Комитет за млади инженери/идни лидери ве поканува на серијата вебинари - „Инженерство на иднината“.

Вебинарот „Етика во инженерството“ ќе се одржи во петок на 19 ноември 2021 година од 14:00 до 15:30 по средноевропско време.
Вебинарот ќе се одржи преку ZOOM платформата. За присуство потребна е РЕГИСТРАЦИЈА.