Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

SHARE SKOPJE, 2022

Едукација
Датум: 09 Јун 2022

Локација: Skopje

Информација: SHARE SKOPJE 2022 се презакажува за 14 ноември 2022 година.


На 9 јуни 2022 година, се одржува SHARE SKOPJE 2022.

Комората е партнер на организаторот на настанот. Следствено, сите активни членови на Комората добиваат попуст за регистрација, па наместо стандардните 39 евра, регистрацијата чини 19 евра. Нема потреба од внесување на посебен код за членовите на Комората, едноставно селектирајте регистрација како член на Комора на линкот подолу:

https://share-architects.com/share-skopje-forum-2022/