Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Предавање на тема: Belimo Day 2022 + EV 4.0 MID

Едукација
 Завршено пријавување
 
54
Датум: 03 Јун 2022 10:30

Локација: Сала на Комора ОАИ

Комората ве поканува на предавање на тема: Belimo Day 2022 + EV 4.0 MID, од компанијата BELIMO  AUTOMATION HANDELSGESELLSCHAFT MBH, од Виена, Австрија.

Предавањето ќе се одржи на 3 јуни 2022, со почеток во 10.30 часот во големата сала на Комората. Предавањето ќе трае отприлика еден час, следено со пригоден коктел.

Предавач на настанот ќе биде Горан Андреев, дипломиран машински инженер.

 

Слободни места
21
Број на места
75
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Иван ЕвросимовскиИван Евросимовски (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Жаклина Тодоровска БоројевиќЖаклина Тодоровска Боројевиќ (1)
Владимир БошњаковскиВладимир Бошњаковски (1)
Дамир ЛикаДамир Лика (1)
Јовица ДесковскиЈовица Десковски (1)
Жарко МилошевскиЖарко Милошевски (1)
Даме ДимитровскиДаме Димитровски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Никола БарсовНикола Барсов (1)
Теодосие БужаревскиТеодосие Бужаревски (1)
Горан МишковскиГоран Мишковски (1)
Dragica Ustapetrova Atanasova Dragica Ustapetrova Atanasova (1)
Игор ТоневИгор Тонев (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Бобан СтојановскиБобан Стојановски (1)
Кристијан КрстескиКристијан Крстески (1)
Марко АндреевскиМарко Андреевски (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Александар ЦветковАлександар Цветков (1)
Миле ЈовановМиле Јованов (1)
Страшо ИлиевскиСтрашо Илиевски (1)
Горан ДимескиГоран Димески (1)
Сашо МилевскиСашо Милевски (1)
Филип СерафимовФилип Серафимов (1)
Кристијан ПаневКристијан Панев (1)
ДАНИЕЛ МИЛОШЕВСКИДАНИЕЛ МИЛОШЕВСКИ (1)
Зоран ЈанчевскиЗоран Јанчевски (1)
Дарко Трајаноски Дарко Трајаноски (1)
Ненад ВелјаноскиНенад Велјаноски (1)
Ангел МитевскиАнгел Митевски (1)
Златко ЃурчиноскиЗлатко Ѓурчиноски (1)
Сашко Ѓоргиевски Сашко Ѓоргиевски (1)
Весна НеделковскаВесна Неделковска (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Роберт ЛазовРоберт Лазов (1)
Сања СрбовскаСања Србовска (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
Андреја ФилиповиќАндреја Филиповиќ (1)
Дејан СпасковДејан Спасков (1)
Драган ЃорѓевиќДраган Ѓорѓевиќ (1)
Звонко МладеновскиЗвонко Младеновски (1)
Стефан РистовскиСтефан Ристовски (1)
Бојан МуратовскиБојан Муратовски (1)
Тамара Сухарова ГрадишкиТамара Сухарова Градишки (1)
Љупчо ПауновскиЉупчо Пауновски (1)
Елвис МуслијиЕлвис Муслији (1)
ОЛИВЕР НИКОЛОВСКИОЛИВЕР НИКОЛОВСКИ (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Филип ПавловскиФилип Павловски (1)
Константин БундалевскиКонстантин Бундалевски (1)