Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Струково предавање од Signify за осветлување во концептот на паметен град

Едукација
 Завршено пријавување
 
60
Датум: 30 Сеп 2022 13:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

На 30 септември 2022 година (петок), во просториите на Комората, со почеток во 13 часот ќе се одржи стручно предавање составено од 2 дела, и тоа:

Дел 1: Интеграција на системи за улично осветлување во концептот на паметен град
Предавач: Стјепан Твртко Чавар, дипл.ел.инг. - компанија Signify

Дел 2: Виртуална тура во LAC (Light Aplication centar), презентација на концепти на осветлување во различни области на примена
Предавач : Елена Блажич, дипл.ел.инг, светлосен дизајнер во компанијата Signify

По завршување на излагањата, присутните ќе добијат сертификат за учество и ќе следи пригоден коктел.

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
60
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Тошо ИлиевскиТошо Илиевски (1)
Златко ЃурчиноскиЗлатко Ѓурчиноски (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Драган МанојловиќДраган Манојловиќ (1)
ИГОР ДЕСКОВСКИИГОР ДЕСКОВСКИ (1)
Маја Димитровска ЈуруковскаМаја Димитровска Јуруковска (1)
Marjan CvetanoskiMarjan Cvetanoski (1)
 Кристијан Аиновски Кристијан Аиновски (1)
Дарко МајстороскиДарко Мајстороски (1)
БЛАГОЈА ПЕТРЕСКИБЛАГОЈА ПЕТРЕСКИ (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Ненад ВелјаноскиНенад Велјаноски (1)
Слободан ТпмиќСлободан Тпмиќ (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Анета Мицеска ЦветковскаАнета Мицеска Цветковска (1)
мирон миронскимирон миронски (1)
Ивона Ефремова КметовскаИвона Ефремова Кметовска (1)
Гоце ВидескиГоце Видески (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Драшко ЈанкулоскиДрашко Јанкулоски (1)
Благој ЈанковБлагој Јанков (1)
Божидар АлексовскиБожидар Алексовски (1)
Будимир Ристески Будимир Ристески (1)
Rade StoilkovskiRade Stoilkovski (1)
ЈОВАН СТОИМЕНОВСКИЈОВАН СТОИМЕНОВСКИ (1)
Миле ДабескиМиле Дабески (1)
Фросина Сејзова ВелковаФросина Сејзова Велкова (1)
Лидија ПетковскаЛидија Петковска (1)
Милан ЈовчевскиМилан Јовчевски (1)
Кристијан КрстескиКристијан Крстески (1)
Бојан ЈаневскиБојан Јаневски (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Дејан ПановДејан Панов (1)
Јусуф ХасаниЈусуф Хасани (1)
Наташа МојсоскаНаташа Мојсоска (1)
Горан ВеличковскиГоран Величковски (1)
Драганчо ВелковДраганчо Велков (1)
Јовица ДесковскиЈовица Десковски (1)
Ѕвонко ТемковЅвонко Темков (1)
Владо НовескиВладо Новески (1)
Ацо ТрпоскиАцо Трпоски (1)
Маја МинчовМаја Минчов (1)
Соња Ридова ПетровиќСоња Ридова Петровиќ (1)
Игор СековскиИгор Сековски (1)
Благоја ЛазаревскиБлагоја Лазаревски (1)
Ибраими ЌазимИбраими Ќазим (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Гоце ВидескиГоце Видески (1)
Дарко Трајаноски Дарко Трајаноски (1)
Методи ТреновМетоди Тренов (1)
Имер ЗенкуИмер Зенку (1)
Sashko JoleskiSashko Joleski (1)
Игор ОгненовИгор Огненов (1)
Владимир МитревскиВладимир Митревски (1)
винко тодороскивинко тодороски (1)
Зоран ИгњатовЗоран Игњатов (1)
Благица АндонсокаБлагица Андонсока (1)