Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Вебинар на тема „Основни начела на монтирање и контрола на системите за сува градба“

Едукација
Датум: 09 Мар 2023 13:00 - 15:00

На 9 март 2023 година, со почеток во 13 часот, ќе се одржи вебинар на тема „Основни начела на монтирање и контрола на системите за сува градба“. Ова е второ од серијата предавања кои ќе одржат во наредниот период како резултат на продлабочената соработка на Комората на овластени архитекти и овластени инженери и компанијата КНАУФ.

На вебинарот ќе бидат разработени следните теми:

  • Типови на профили во сувата градба;
  • Типови на гипсени плочи и подрачје на примена;
  • Технологии и нивоа на обработка на споеви во сувата градба;
  • Основни системи на преградни ѕидови (статика, естетика, градежна физика);
  • Основни системи на спуштени тавани (статика, естетика, градежна физика);
  • Основни системи на ѕидни облоги (статика, естетика, градежна физика);
  • Изолациски материјали во системите и контрола на пародифузијата;
  • Нормативи на пресметка и наплата на елементи во сувата градба.

Стручното предавање е организирано во соработка со компанијата КНАУФ.

Информации за настанот:

Дата и час: 9 март 2023 година, во 13 часот
Место на настанот: Он-лајн

РЕГИСТРАЦИЈА