Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Предавање на тема „Основни начела на монтирање и контрола на системите за сува градба“ (дел 2)

Едукација
 Завршено пријавување
 
42
Датум: 31 Мар 2023 12:00 - 14:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

На 31 март 2023 година, со почеток во 12 часот, ќе се одржи 2 дел од предавањето на тема „Основни начела на монтирање и контрола на системите за сува градба“. Ова е трето од серијата предавања кои ќе одржат во наредниот период како резултат на продлабочената соработка на Комората на овластени архитекти и овластени инженери и компанијата КНАУФ.

На предавањето ќе бидат разработени следните теми:

  • Основни системи на ѕидни облоги (статика, естетика, градежна физика)
  • Систем за суво малтерисување (лепење на плочи)
  • Облоги на поткровје
  • Изолациски материјали во системите и правила на контрола на пародифузијата
  • Подни системи
  • Нормативи на пресметка и наплата на елементи во сувата градба
  • Атестна документцаија за потврда на квалитетот на изведените системи

Стручното предавање е организирано во соработка со компанијата КНАУФ. Препорачан профил на учесници: архитекти и инженери со овластување за надзор.

Членовите на Комората кои имаат прашања поврзани со темата можат да ги пратат пред почетокот на предавањето на емаил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Слободни места
28
Број на места
70
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Здравко ЧалшевЗдравко Чалшев (1)
Дончо МанасијевДончо Манасијев (1)
Ѓорѓи КочоскиЃорѓи Кочоски (1)
Маја Крстанова ЛотескаМаја Крстанова Лотеска (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Вите ИлиевскиВите Илиевски (1)
Горанчо ИгновГоранчо Игнов (1)
Сребро ТомовСребро Томов (1)
Оливера Симовска НакаОливера Симовска Нака (1)
Ангелка МихајловскаАнгелка Михајловска (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Мирјана ДалановиќМирјана Далановиќ (1)
ЌЕНДРИМ КАДРИУЌЕНДРИМ КАДРИУ (1)
Даниела Тренкоски ХаџиСпиркоскаДаниела Тренкоски ХаџиСпиркоска (1)
Владо ОрцевВладо Орцев (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
сашко манасиевсашко манасиев (1)
Лиљана НајдовскаЛиљана Најдовска (1)
Filipova Magdaleni Filipova Magdaleni (1)
Наташа Хаџи-ЛегаНаташа Хаџи-Лега (1)
Elena Momirovska Elena Momirovska (1)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Александра Трајанова ИлиевАлександра Трајанова Илиев (1)
Ведрана МарјановиќВедрана Марјановиќ (1)
Дејан ЈаневскиДејан Јаневски (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Александар ТрендафиловАлександар Трендафилов (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
Снежана ДелиулановаСнежана Делиуланова (1)
Ана ГеоргиеваАна Георгиева (1)
Бобан ТалевскиБобан Талевски (1)
Наталија ЈосимовскаНаталија Јосимовска (1)
Маја Петковска Маја Петковска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
Муедин НезириМуедин Незири (1)
Антонио АтанасовАнтонио Атанасов (1)
Драгана ЈовановскаДрагана Јовановска (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Гоце Гавриловски Гоце Гавриловски (1)
Владимир НиковВладимир Ников (1)