Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Стручно предавање: Повеќе аспекти за јакоста на смолкнување кај карпите

Едукација
 Завршено пријавување
 
57
Датум: 22 Мај 2023 13:00 - 15:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

Комората на овластени архитекти и овластени инженери и нејзиното одделение за геотехника како дел од веќе воспоставената активност во организирање на „Геотехнички денови во Комората“ има особена чест и задоволство да го најави стручно предавање на реномираниот Dr. Nick Barton (http://www.nickbarton.com) на тема „Повеќе аспекти за јакоста на смолкнување кај карпите“.

 

Слободни места
3
Број на места
60
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Александра Николовска АтанасовскаАлександра Николовска Атанасовска (1)
Мила СмиљановскаМила Смиљановска (1)
Тамара ЈовановскаТамара Јовановска (1)
Сашо ГеоргиевскиСашо Георгиевски (1)
Кети Долненец В чковаКети Долненец В чкова (1)
Бобан НиколоскиБобан Николоски (1)
Драгослав ДеловскиДрагослав Деловски (1)
НАТАША НЕДЕЛКОВСКАНАТАША НЕДЕЛКОВСКА (1)
Аристид ВетaАристид Ветa (1)
Рената БошковскаРената Бошковска (1)
Васил МиладиновВасил Миладинов (1)
Орце ПетковскиОрце Петковски (1)
Борислав ЃошевскиБорислав Ѓошевски (1)
Ванчо ГоцевскиВанчо Гоцевски (1)
Милорад ЈовановскиМилорад Јовановски (1)
Јован ПапикЈован Папик (1)
Бојан СусиновБојан Сусинов (1)
Игор ПешевскиИгор Пешевски (1)
Игор ИвановскиИгор Ивановски (1)
Сунчица ЉубевскаСунчица Љубевска (1)
Бојан ЈаневскиБојан Јаневски (1)
Лазар БожиновскиЛазар Божиновски (1)
Јулијана БојаџиеваЈулијана Бојаџиева (1)
Доне НиколовскиДоне Николовски (1)
Гордана ЈовановаГордана Јованова (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Златко СтоиловЗлатко Стоилов (1)
Симона ИвановскиСимона Ивановски (1)
Ласте ИвановскиЛасте Ивановски (1)
Јосиф Јосифовски Јосиф Јосифовски (1)
Бојана НеделковскаБојана Неделковска (1)
Павле ПетровскиПавле Петровски (1)
Зоран АндоновЗоран Андонов (1)
Марија ФилиповскаМарија Филиповска (1)
Теодор ДимитриевскиТеодор Димитриевски (1)
Софија Калковалиева ТодороскаСофија Калковалиева Тодороска (1)
розета јанковарозета јанкова (1)
Shpresim IbraimiShpresim Ibraimi (1)
Сеад АбазиСеад Абази (1)
Благоја ФилиповскиБлагоја Филиповски (1)
Елена АнгеловаЕлена Ангелова (1)
ИванТодороскиИванТодороски (1)
Марко МарашМарко Мараш (1)
Спасен ЃорѓевскиСпасен Ѓорѓевски (1)
моме милановскимоме милановски (1)
Arlind MehmediArlind Mehmedi (1)
Виолета СтојановаВиолета Стојанова (1)
Борче ВељановскиБорче Вељановски (1)
Милен ЧучковМилен Чучков (1)
Никола Богатиновски Никола Богатиновски (1)
Виктор МилошескиВиктор Милошески (1)
Стојан СтојковиќСтојан Стојковиќ (1)
Борче СтоиловскиБорче Стоиловски (1)
Александар СаревАлександар Сарев (1)
Игор МитевИгор Митев (1)
Добриела Рогожарева СтавреваДобриела Рогожарева Ставрева (1)
Атанас СтрашескиАтанас Страшески (1)