Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

4D симулации во Navisworks и Revit

Едукација
 Завршено пријавување
 
65
Датум: 30 Мај 2023 09:30 - 11:20

Локација: Сала на Комора ОАИ

Во склоп на активностите на Smart Solutions - авторизиран партнер на Autodesk во Македонија заедно со Комората на овластени архитекти и овластени инженери, почестени сме повторно да ве поканиме да ни се придружите на Autodesk предавање во живо - четврто од низата БИМ активности оваа година.

Главен предавач на овој настан ќе биде добро познатиот БИМ експерт Трајче Стојанов од СЕМОС Едукација и ќе говори на темата: „4D симулации во Navisworks и Revit“.

Настанот ќе се одржи на 30.05.2023 (вторник) во просториите на Комората, со почеток во 09:30 часот.

Агенда на настанот:
09:30-10:00 – регистрација и кафе за добредојде
10:00-10:05 – добредојде од претставници на КОАОИ и Smart Solutions
10:05-11:05 – Трајче Стојанов | „4D симулации во Navisworks и Revit“
11:05-11:20 – прашања и одговори
 
-   Предавач:

Трајче Стојанов | БИМ Инструктор, Семос Едукација

Архитект, БИМ консултант и БИМ инструктор во Семос Едукација.
Едукација со повеќегодишно искуство на проекти во земјава и странство. Последниве 2-3 години, тој е инволвиран во комерцијални и истражувачки проекти на полето на БИМ мандатирање и воведување на дигитални градежни дозволи базирани на БИМ.

Smart Solutions – единствен авторизиран партнер на Autodesk во Македонија, во соработка со Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија со задоволство ве покануваат да се пријавите на следниот од серијата настани во живо каде ќе се обработат теми за БИМ алатки и методи.

бул. Октомвриска револуција 4-3/1, Скопје, Македонија
Тел./Факс: +389 2 27 77 383, +389 2 27 77 244
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Web:  www.smartsolutions.com.mk

 

 

Листа на учесници

Маријана Илиевска ТренчовскаМаријана Илиевска Тренчовска (1)
Снежана ДелиулановаСнежана Делиуланова (1)
Katerina VidimcheKaterina Vidimche (1)
Ана ГеоргиеваАна Георгиева (1)
Горан АнастасиекиГоран Анастасиеки (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Благоја ТагасовскиБлагоја Тагасовски (1)
Ивица СтеваноскиИвица Стеваноски (1)
Филип СерафимовФилип Серафимов (1)
ДАНИЕЛ МИЛОШЕВСКИДАНИЕЛ МИЛОШЕВСКИ (1)
КирилЏиџишевКирилЏиџишев (1)
Венди АџиеваВенди Аџиева (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Сребро ТомовСребро Томов (1)
Билјана КузамноскаБилјана Кузамноска (1)
Нове ВеликиќескиНове Великиќески (1)
Борис ПетрескиБорис Петрески (1)
Boban GocevskiBoban Gocevski (1)
Оливера БошковскаОливера Бошковска (1)
Александар ЃорѓиевАлександар Ѓорѓиев (1)
Весна Николиќ ОгњеновиќВесна Николиќ Огњеновиќ (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Игор ДимитровскиИгор Димитровски (1)
Страшо ИлиевскиСтрашо Илиевски (1)
Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Тодорче МишевскиТодорче Мишевски (1)
Осман ЉокиОсман Љоки (1)
Миладин ПопоскиМиладин Попоски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Ана ПоповскаАна Поповска (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Ѓорѓи ГошевЃорѓи Гошев (1)
Александар АцевАлександар Ацев (1)
Дарко ИлиевскиДарко Илиевски (1)
Оливера Стојановска-СиваковаОливера Стојановска-Сивакова (1)
    Наки Костов Наки Костов (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Игор СнегарИгор Снегар (1)
Игор СековскиИгор Сековски (1)
Ванѓел ДуновскиВанѓел Дуновски (1)
Дејан НикодиновДејан Никодинов (1)
Душка Софрониевска МалковаДушка Софрониевска Малкова (1)
Александар Јанески Александар Јанески (1)
Гордана ТошевскаГордана Тошевска (1)
Јулија ГруевскаЈулија Груевска (1)
Ирена ОртакоскаИрена Ортакоска (1)
Дејан ГеговскиДејан Геговски (1)
Aleksandar Vasileski Aleksandar Vasileski (1)
Ана Ружин ДимовскаАна Ружин Димовска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
Ѓорги АризановЃорги Аризанов (1)
Христо ГоговХристо Гогов (1)
Виолета ЦветаноскаВиолета Цветаноска (1)
Драган СтокуќаДраган Стокуќа (1)
Марио ЃеорѓиевскиМарио Ѓеорѓиевски (1)
Теодора БогданоскаТеодора Богданоска (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Димитар ИлиевскиДимитар Илиевски (1)
Методи ТреновМетоди Тренов (1)
Александар НочевАлександар Ночев (1)
Игор СнегарИгор Снегар (1)
OMOM (1)
ПАВЛОВ  МИТКОПАВЛОВ МИТКО (1)