Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Предавање „Челична шпундова подграда, примена и изведба“

Едукација
 Завршено пријавување
 
69
Датум: 18 Апр 2024 11:00 - 15:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

Одделението за геотехника на Комората на овластени архитекти и овластени инженери во рамките на активноста „Геотехнички денови 2024 во Комората“ организира еднодневна обука/стручно предавање на тема „Челична шпундова подграда, примена и изведба“.

Предавачи:

  • Valerija Ajković –  ArcelorMittal Projects Balkan, Technical Sales Engineer, Regional Technical Manager, Sales Representative for North Macedonia and Kosovo.
  • Ernst Weber –  ArcelorMittal Projects Europe, Marketing & Business Development, Product Development, Responsible for construction site support and pile driving technology.
  • Shilton Rica –  ArcelorMittal Projects Europe, PhD on Deep Foundations, Project Development Manager, External lecturer at the University of Luxembourg for Numerical Soil Mechanics.

Агенда:

11.00 - 12.00 ч. Проектни аспекти на челичната шпундовата подграда и проекти изведени во регионот,  Валерија Ајковиќ
12.00 - 13.30 ч. Изведба на челичната шпундовата подграда, Ернст Вебер
13.30 – 14.00ч. Пауза за кафе
14.00 - 15.00 ч. Природни хазарди во контекст на климатските промени, Шилтон Рика

 

Слободни места
11
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Александра Николовска АтанасовскаАлександра Николовска Атанасовска (1)
Драган СтамевДраган Стамев (1)
Јован Бр. ПапиќЈован Бр. Папиќ (1)
Игор ПешевскиИгор Пешевски (1)
Кемал ЕдипКемал Едип (1)
Марија ПоповскаМарија Поповска (1)
Александар КарајованоскиАлександар Карајованоски (1)
Љубомир Танчев Љубомир Танчев (1)
Никола ДимовНикола Димов (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Усаин БагашовУсаин Багашов (1)
Драгослав Деловски Драгослав Деловски (1)
Васе ВитановВасе Витанов (1)
Владимир СтојановВладимир Стојанов (1)
Васко ТрајковскиВаско Трајковски (1)
Јордан ПетковЈордан Петков (1)
Павле ПетровскиПавле Петровски (1)
Бојан ЈаневскиБојан Јаневски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Васил МиладиновВасил Миладинов (1)
Мила СмиљановскаМила Смиљановска (1)
Ивана ВелиновскаИвана Велиновска (1)
Марко МарашМарко Мараш (1)
Симона МитревскаСимона Митревска (1)
Орце МангаровскиОрце Мангаровски (1)
Марија Десподовска НовескаМарија Десподовска Новеска (1)
Донка ТемелкоДонка Темелко (1)
Благица ДановаБлагица Данова (1)
Кети Долненец ВчковаКети Долненец Вчкова (1)
Александар НочевАлександар Ночев (1)
Катерина Хаџи Митова ЦалеваКатерина Хаџи Митова Цалева (1)
Драган АнгеловДраган Ангелов (1)
Александар Андонов СаревАлександар Андонов Сарев (1)
Јосиф ЈосифовскиЈосиф Јосифовски (1)
Милан НовескиМилан Новески (1)
Влатко Саздов Влатко Саздов (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Сашо МитевсчиСашо Митевсчи (1)
зоран стојановскизоран стојановски (1)
Бојан БогдановиќБојан Богдановиќ (1)
Нуријан ЃеловаНуријан Ѓелова (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Бојан СусиновБојан Сусинов (1)
Михаела ДанилоскаМихаела Данилоска (1)
Ангела НаумческаАнгела Наумческа (1)
Верка ПаланковаВерка Паланкова (1)
Онур ЈајовскиОнур Јајовски (1)
Осман ЉокиОсман Љоки (1)
Димитар ГучевДимитар Гучев (1)
АНЃЕЛКО МУРЏЕСКИАНЃЕЛКО МУРЏЕСКИ (1)
Анета МилошевиќАнета Милошевиќ (1)
Борче ВељановскиБорче Вељановски (1)
Дарко АтанасовскиДарко Атанасовски (1)
Горанчо ИгновГоранчо Игнов (1)
Рената БошковскаРената Бошковска (1)
Сунчица ЉубевскаСунчица Љубевска (1)
Виктор МилошескиВиктор Милошески (1)
Златко СтоиловЗлатко Стоилов (1)
Горан ЈовановскиГоран Јовановски (1)
Младен АтанасоскиМладен Атанасоски (1)
Симона ЈаковлевскаСимона Јаковлевска (1)
Зоран ЧонаЗоран Чона (1)
Башким ПајазитиБашким Пајазити (1)
Aнгелка МихајловскаAнгелка Михајловска (1)
Владо ОрцевВладо Орцев (1)
Гоце ВелескиГоце Велески (1)
Марио АрсовМарио Арсов (1)
Мирче ЃошевскиМирче Ѓошевски (1)
Зоран АндоновЗоран Андонов (1)