Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Работилница на тема „Проектирање на потпорни конструкции од армирана земја со примена на софтверот TensarSoil“

Едукација
 Завршено пријавување
 
17
Датум: 17 Мај 2024 10:00 - 14:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

Во согласност со Годишната програма на одделението на градежни инженери, на 17.05.2024 год. ќе се одржи работилница на тема „Проектирање на потпорни конструкции од армирана земја со примена на софтверот TensarSoil“. Работилницата е во организација на фирмата Lipex DOO од Белград, како овластен застапник на Тensar International.

Работилницата ќе се одржи во просториите на КОАИ, од 10 до 14 часот, и ќе биде интерактивна, што подразбира учесниците да понесат лаптоп со инсталиран софтвер Tensar +. За пријавените учесници пристапот до софтверот ќе биде овозможен 2 дена пред почетокот на работилницата. Од таа причина, рок за пријавување е до 14.05.2024 год. до 14 часот.

 

Податоци за поврзување преку Microsoft Teams

Meeting ID: 357 154 038 594

Passcode: J8bDgi

 

Слободни места
63
Број на места
80

 

Листа на учесници

Влатко Саздов Влатко Саздов (1)
Горанчо ИгновГоранчо Игнов (1)
Јован Бр. ПапиќЈован Бр. Папиќ (1)
Јован ВељаноскиЈован Вељаноски (1)
Бранислав ТодороскиБранислав Тодороски (1)
Димитар ГучевДимитар Гучев (1)
Бојан СусиновБојан Сусинов (1)
Деспина ВојноскаДеспина Војноска (1)
Веселина ЈованоскаВеселина Јованоска (1)
Владимир ТодороскиВладимир Тодороски (1)
Борислав ЃошевскиБорислав Ѓошевски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Ванчо АнгеловВанчо Ангелов (1)
 Марко Мараш Марко Мараш (1)
Александар Андонов СаревАлександар Андонов Сарев (1)
Маја МангаровскаМаја Мангаровска (1)
СемијалХасани ЗибериСемијалХасани Зибери (1)