Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

16. Меѓународен симпозиум за Управување со води и хидротехничко инженерство (WMHE 2019)

Домашни
Датум: Четврток, 05 Септември 2019 09:00 - Сабота, 07 Септември 2019 17:00

Локација: Хотел Александар Палас во Скопје

Ве информираме дека подготовките за 16. Меѓународен симпозиум за Управување со води и хидротехничко инженерство (WMHE 2019) кој ќе се одржи од 5 до 7 септември во Скопје се во најголем ек и сите планирани содржини ќе бидат реализирани.

Во делот за повеќе информации можете да ја преземете Втората информација со податоци за Повиканите предавачи и теми, генерална програма и други содржини. Сакаме да напоменеме дека сеуште постои можност да се пријават учесници на Симпозиумот од Вашата организација со трудови, но и без нив.

Повеќе информации може да добиете ако ја посетите следната фејсбук или интернет страната:

https://www.facebook.com/wmhe2019/

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.