Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

12-то СОВЕТУВАЊЕ ЗА ВОДОСТОПАНСТВО И ХИДРОТЕХНИКА

Домашни
Датум: Петок, 18 Октомври 2019

Локација: Сала за конференции во Комората

Во организација на Здружението Македонски Комитет за Големи Брани (ЗМКГБ), на 18 и 19.10.2019 година (петок), во Скопје, ќе се одржи 12. Советување за водостопанство и хидротехника.

Во делот за дополнителни информации можете да го преземете првиот повик за Советувањето.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.