Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Adria Security Summit 2019.

Домашни
Датум: Среда, 18 Септември 2019 - Четврток, 19 Септември 2019

Локација: Хотел Александар Палас во Скопје

Почитувани членови на Комората на овластени архитекти и овластени инженери, Ве покануваме на петтиот Adria Security Summit, на кој се очекуваат повеќе од 1.000 учесници, претставници на компании кои се занимаваат со обезбедување од целиот регион.

Аларм аутоматика на Самитот ќе претстави комплетни безбедносни и сигурносни решенија развиени со партнерските компании - Ajax systems, AMC Elettronica, Fonestar, Inim, Idis, Tyco – како и сопствениот бренд за видеонадзор и видеофонија DVC. Во конференцискиот дел ќе го претставиме интегрираното решение за заштита на Grand Hotel Park во Ровињ, ќе презентираме Интегрирани Безбедносни Решенија и ќе прославиме 30 години работење

На линкот можете да најдете повеќе информации за настапот на Аларм аутоматика, да го најавите своето доаѓање на презентацијата Интегрирани Безбедносни Решенија и да договорите состанок

Тимот на Аларм аутоматика Ве очекува!

ПРИЈАВЕТЕ СЕ

 

Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.