Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Архитектонската изложба насловена Инвентура – Денови на Мариборската архитектура

Домашни
 Завршено пријавување
 
41
Датум: Сабота, 23 Ноември 2019 19:00

Почитувани колеги, задоволство ни е да ја најавиме архитектонската изложба насловена Инвентура – Денови на Мариборската архитектура, од реномираните Словенечки архитекти - д-р Андреј Шмид, претседател на друштвото на архитекти од Марибор, Словенија, и Матеја Катрашник, архитект од Марибор.

Отворањето на изложбата е во сабота, 23 ноември во 19 часот во Музејот на Град Скопје. Ве молиме да се регистрирате за настанот.

 

Слободни места
109
Број на места
150

 

Листа на учесници

Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Билјана КубуровскаБилјана Кубуровска (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Соња КасапоскаСоња Касапоска (1)
Јане СтојаноскиЈане Стојаноски (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Жаклина  АнгеловскаЖаклина Ангеловска (1)
Лазар ДимовЛазар Димов (1)
Мимоза КлековскаМимоза Клековска (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Инес Петрова БошкоскаИнес Петрова Бошкоска (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Лара ЦветковскаЛара Цветковска (1)
АНТИЦА САШЕКАНТИЦА САШЕК (1)
Цветанка МаркушоскаЦветанка Маркушоска (1)
Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
маја хаџи јордановамаја хаџи јорданова (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Ивана ШендоваИвана Шендова (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Наташа Влчевска СавиќНаташа Влчевска Савиќ (1)
Миле НаумоскиМиле Наумоски (1)
Ирена ПавловаИрена Павлова (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Јане ДаневскиЈане Даневски (1)
Татјана ВетеровскаТатјана Ветеровска (1)
Горан ЧаловскиГоран Чаловски (1)
Кирил ДимескиКирил Димески (1)
Јахо БрзакЈахо Брзак (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Снежана Бутлевска ВасилевскаСнежана Бутлевска Василевска (1)
Татјана Нацевска ЈамакоскаТатјана Нацевска Јамакоска (1)
Снежана ДомазетовскаСнежана Домазетовска (1)
Вукосав КесиќВукосав Кесиќ (1)
Ивона КрстескаИвона Крстеска (1)
Дамјан МомировскиДамјан Момировски (1)
Goce KalevskiGoce Kalevski (1)
Васко КрстевскиВаско Крстевски (1)