Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Презентација во Битола: Примена на проектен менаџмент во градежништвото

Домашни
 Завршено пријавување
 
49
Датум: Среда, 04 Декември 2019 13:00

Локација: Амфитеатар на Технички факултет Битола

Во соработка со Здружението на проект менаџери PMI Macedonia Chapter, во амфитеатарот на Технички факултет Битола ќе се одржи презентација на тема примена на проекетен менаџмент во градежништвото и има за цел да ги запознае учесниците со можноста за системско водење на проекти во градежништвото.

Исто така, ќе биде ставено акцент на препознавање на разните процеси во градењето, запознавање со основните области на знаења потребни при раководење на проектите.

Покрај тоа, слушателите ќе можат да слушнат информации со кои ќе можат да направат паралела меѓу секојдневната пракса и нормираните процеси при водење на проекти.

Предавач: Горанчо Аговски (преземи кратка биографија во делот за дополнителни информации)

 

Слободни места
101
Број на места
150
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Александар СилјановскиАлександар Силјановски (1)
Милена Шундовска ЧетелеваМилена Шундовска Четелева (1)
Златко НиколовскиЗлатко Николовски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Валентина ШундовскаВалентина Шундовска (1)
ПЕТАР ГРЕГОВСКИПЕТАР ГРЕГОВСКИ (1)
Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
Софија СилјановскаСофија Силјановска (1)
Томе РистевскиТоме Ристевски (1)
Благоја РистевскиБлагоја Ристевски (1)
Дамјан ГугучевскиДамјан Гугучевски (1)
Добре НиколовскиДобре Николовски (1)
Петар КарловскиПетар Карловски (1)
Милена КарловскаМилена Карловска (1)
Никола КузмановскиНикола Кузмановски (1)
Борис СтерјовБорис Стерјов (1)
Зоран СтефановскиЗоран Стефановски (1)
Виолета ЈуговскаВиолета Југовска (1)
Блаже ТрајковскиБлаже Трајковски (1)
Константин АНАСТАСОВКонстантин АНАСТАСОВ (1)
Благојче ЦветковскиБлагојче Цветковски (1)
Пецо ШурбевскиПецо Шурбевски (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Билјана МитевскаБилјана Митевска (1)
Снежана Бутлевска ВасилевскаСнежана Бутлевска Василевска (1)
Драган МиленкоскиДраган Миленкоски (1)
Лиљана НајдовскаЛиљана Најдовска (1)
Јован ДојчиновскиЈован Дојчиновски (1)
Благој ВржовскиБлагој Вржовски (1)
васко стевоскиваско стевоски (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Сотир ПановскиСотир Пановски (1)
Томислав ПетковскиТомислав Петковски (1)
Наташа МојсоскаНаташа Мојсоска (1)
Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
Весна НеделковскаВесна Неделковска (1)
Христијан АтанасовскиХристијан Атанасовски (1)
Гордана Велковска СпиркоскаГордана Велковска Спиркоска (1)
Соња КајретиќСоња Кајретиќ (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Игор НикодиновИгор Никодинов (1)
Борче ГалевскиБорче Галевски (1)
Христина Гогу ГеоргиеваХристина Гогу Георгиева (1)
Никола ЏаковНикола Џаков (1)
Крсте НеделковскиКрсте Неделковски (1)
Зорица ПоповаЗорица Попова (1)
Тоди СотирофскиТоди Сотирофски (1)