Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

13то редовно годишно Собрание на Комората ОАИ

Домашни
Датум: Сабота, 29 Февруари 2020 11:00

Локација: Сала за конференции на Комора ОАИ

На 29 февруари (сабота) 2020 година, ќе се одржи 13то редовно годишно Собрание на Комората на овластени архитекти и овластени инженери.

Предлог дневен ред на седницата можете да презете во делот за повеќе информации.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.