Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Советување во врска со новиот Закон за урбанистичко планирање и системот е-урбанизам

Домашни
Датум: Четврток, 26 Март 2020

Локација: Сала за конференции на Комора ОАИ

Советување за новиот Закон за урбанистичко планирање, со претставници од Министерството за транспорт и врски.

Агенда

11.00-12.30 - Новиот Закон за урбанистичко планирање – осврт кон измените во Законот и влијанието на измените на фелата

12.30-13.00 – Воочени проблеми во системот е-урбанизам, со предлози за нивно надминување

Модератор на настанот, д-р Жаклина Ангеловска, раководител на одделението на архитекти урбанисти

Гости на советувањето ќе бидат претставници од Министерството за транспорт и врски и од софтверската фирма која го изработи електронскиот систем е-урбанизам.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.