Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Предавање на тема „Влијание на геолошките услови во тунелоградбата“

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
7
Датум: Четврток, 05 Ноември 2020 09:00

Локација: ZOOM платформа

Повикано предавање на професор д-р Решат Улусај од Универзитетот Хачетепе, Анкара, Турција со наслов: „Влијание на геолошките услови во тунелоградбата“.
Настанот ке биде одржан на 5 ти Ноември со почеток од 9 часот преку ZOOM платформата.

Професор Улусај е Претседател на Меѓународното друштво за механика на карпи и инженерство во карпите и е визитинг професор при Градежниот факултет во Скопје.

Регистрираните учесници ќе добијат линк за настанот на емаил адреса во среда на 4-ти Ноември.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Zlatko SokolovskiZlatko Sokolovski (1)
Сеад АбазиСеад Абази (1)
Бојан СусиновБојан Сусинов (1)
Хусамедин ЏЕЛАДИНХусамедин ЏЕЛАДИН (1)
Сашо ДаскаловСашо Даскалов (1)
Игор ИвановскиИгор Ивановски (1)
Булент СулооџаБулент Сулооџа (1)