Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Вебинар за брз и лесен за концепт за панично осветлување

Меѓународни
Датум: Вторник, 10 Ноември 2020 00:00

Дали за краток рок сакате да создадете концепт за панично осветлување?

На овој вебинар, се претставува алатка за планирање со која можете брзо и лесно да креирате концепт за панично осветлување според стандардите и исто така како да креирате професионални документи.

Врз основа на примери за централни системи на батерија, ќе ве водиме чекор по чекор од внес на барањата до готовите документи.

Регистрирајте се и уверете се колку лесно може да се создаде концепт за панично осветлување.

Вебинарот е одржан на 10 ноември 2020 година. Предавањето од 45 минути можете да го проследите на линкот https://register.gotowebinar.com/register/7703118399641819664.

За пристап до видеото е потребно да се регистрирате.